Onze telers

Excelleren in kwaliteit. Daar staan wij voor. Daarom werken onze telers continu aan een zo goed mogelijk product met aandacht voor kwaliteit gedurende het gehele teeltproces, van zaadje tot oogst. Zo streven wij steeds weer naar een nóg beter product.

De meeste van onze uientelers bevinden zich in Zeeland, Zuid-Holland, West-Brabant en Flevoland. Met velen van hen heeft Dacomex een jarenlange relatie opgebouwd. Wanneer nieuwe rassen en middelen op de markt verschijnen, zoeken wij samen met onze telers naar optimalisatie van de teelt. Dankzij korte lijnen en keten-traceerbaarheid kunnen wij de consument een ui garanderen die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en kunnen wij de herkomst van onze producten garanderen.

Als één van Nederlands grootste uienexporteurs zijn wij altijd opzoek naar nieuwe telers die, net als wij, waarde hechten aan kwaliteit en een langdurige samenwerking in goed vertrouwen. Bent u een nieuwe of bestaande teler? Dan biedt Dacomex verschillende afzetmogelijkheden, maar ook teeltbegeleiding. Want samen komen we verder!

Teler Tonny Pot

“Afspraak is afspraak en in goed overleg zorgen voor een optimale levering. Zo kan ik mijn uien zorgeloos en in opperbeste staat leveren aan mijn vaste afnemer Dacomex”. 

Teler Jacob Branderhorst 

“Wij zijn al jaren vaste teler voor Dacomex. Uit onze ervaring blijkt dat zo’n vertrouwde samenwerking tot positieve resultaten leidt. De korte lijnen met Dacomex zorgen voor een betrouwbare én snelle afhandeling.”