Wie wij zijn

Al drie generaties lang een passie voor de teelt en verwerking van, en handel in onze oer-Hollandse producten: uien en aardappelen. Samen met onze boeren telen wij voor een wereldwijde markt. Als betrouwbare partner voor onze afnemers en met het vertrouwen van onze telers, zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste exporteurs van uien en aardappelen van Nederland.
Onze jarenlange ervaring in combinatie met onze strategische ligging tussen de havens van Antwerpen, Rotterdam en Vlissingen, maakt ons tot dé partner op het gebied van snelle en accurate levering, wereldwijd. Circa tachtig procent van onze export gaat overzee, naar met name West-Afrika, Latijns- en Midden-Amerika en Azië. Het overige deel wordt geleverd aan de Europese markt. Onze klanten bestaan voornamelijk uit importeurs, groothandelsbedrijven en supermarkten.

Ons familiebedrijf werkt sinds 1961 met respect voor mens en milieu. Vanuit deze basis streven wij constant naar manieren om onze producten nóg beter en sneller te kunnen leveren, waar en wanneer u maar wilt. Altijd tegen een concurrerende prijs.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op.